BITCOIN ERA Beoordelingen :- VERTROUWD OF NIET?

Published on

Bitcoin Era is een crypto trading robot die beweert een 99.4% succesratio te hebben en kan tot $ 1.100 per dag winst genereren. Gebaseerd op deze beweringen. het is heel normaal dat zoveel beleggers de vragen stellen: is het Bitcoin-tijdperk betrouwbaar of niet? 

In dit artikel hebben we de juistheid van deze software onderzocht en elk van deze kenmerken diep in acht genomen om u te helpen uw keuze te maken.

Bitcoin Tijdperk: is het betrouwbaar?

Bitcoin Era maakt een aantal zeer gedurfde claims en suggereert dat de software $ 1.100 per dag kan maken.

We hebben deze software getest en zijn niet in staat geweest om de beweringen dat deze software consistente winsten kan genereren in de duizenden per dag te bevestigen.

Wij willen erop wijzen dat met de handel, winst kan nooit worden gegarandeerd als gevolg van zijn volatiele karakter. Om deze reden kunnen we niet bewijzen dat deze software enige winst zal genereren als u het gebruikt.

We hebben echter kunnen verifiëren dat Bitcoin Era actief is en werkt met legitieme en gereguleerde makelaars die opereren onder toezicht van verschillende financiële autoriteiten. We hebben ook ontdekt dat Bitcoin Era een goede klantenservice en een eenvoudig aanmeldingsproces biedt.

Wat is Bitcoin Tijdperk?

Bitcoin Era is geautomatiseerde software voor de handel in cryptocurrencies.

Met Bitcoin Era, de operatie wordt zogenaamd gedaan door software, en de robot beweert dat je alleen hoeft te profiteren van de gegenereerde winst.

De zogenaamde robot zorgt ervoor dat je alles voor je doet. Hieronder zullen we deze software in detail onderzoeken om te beoordelen of deze uitspraken inderdaad waar zijn of niet.

Hoe werkt Bitcoin Era?

Volgens Bitcoin Era, hun software werkt met kunstmatige intelligentie technologie die zogenaamd gebruik maakt van trading signalen en indicatoren om de beste transacties te vinden en ze automatisch uit te voeren voor de belegger met een 90% winstverhouding.

Om dit mogelijk te maken, Bitcoin Era werkt met makelaars waar uw geld zal worden opgeslagen. De robot begint te handelen wanneer u de auto-trading functie activeert.

We waren niet in staat om te bevestigen dat de werking van de robot zoals het is om e beschreven op hun website en er is een zekere sfeer van mysterie als het gaat om te begrijpen hoe het werkt.

Dit kan verklaren waarom sommige gebruikers hebben genoemd het een scam of piramidespel.

We waren echter in staat om te bevestigen dat de robot werkt met gelicentieerde makelaars bekend in de handel industrie.

De registratieprocedure wordt hieronder beschreven.

Hoe open je een account met Bitcoin Era?
Als u een Bitcoin Era-account wilt openen, moet u de volgende stappen volgen:

Stap 1: een account openen

Het eerste wat je moet doen om aan de slag te gaan is om hier te klikken. Vervolgens moet u de vereiste registratiegegevens invullen:

Voornaam
Achternaam
Een geldig e-mailadres
Een telefoonnummer

De Bitcoin Era-account wordt in een paar minuten gemaakt. Zodra de informatie is ingevuld en geverifieerd, moet u een wachtwoord invoeren dat zal worden gebruikt voor uw toekomstige verbindingen.

Stap 2: demo-accounthandel
Voordat u in de werkelijke handel komt, biedt Bitcoin Era u de demonstratiemodus. Het stelt u in staat om de innerlijke werking van de handel te leren of om uw kennis te verbeteren. Zodra u klaar bent u beginnen met de handel met uw fondsen.

Stap 3: Stortingsfondsen

De volgende stap is om de eerste storting te maken om te beginnen met de handel. Bitcoin Era vereist een bedrag van € 250 om te beginnen met handelen op het platform.

Om de storting te doen, heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. 

Stap 4: Handelsparameters aanpassen en autohandel activeren

De laatste stap is om uw voorkeuren aan te passen en geautomatiseerde handel te activeren.

U ook stop-loss limieten instellen voordat de robot zelfs maar wordt ingeschakeld.

Belangrijkste kenmerken van Bitcoin Era

We hebben hieronder de belangrijkste kenmerken van Bitcoin Era beoordeeld:

De veiligheids- en rode regels
Bitcoin Era is redelijk goed beveiligd met SSL-encryptieprotocollen om beleggersinformatie te beschermen en het risico van hacking te vermijden.

Net als bij andere cryptocurrency-robots zoals Bitcoin Trader of Bitcoin Revolution, werkt het handelsplatform van Bitcoin Era rechtstreeks met goedgekeurde makelaars zoals UFX en EuropeFX, gereguleerd door CySEC.

Betalingsmethoden, stortingen en opnames 
Het stortings- of opnameproces gebeurt binnen 24 uur. Beschikbare stortingsmethoden zijn Onder andere Visa, Mastercard, Wire Transfer, SoFort, Neteller en Skrill. 

Winstverhouding

De winstratio is vermoedelijk zeer hoog volgens het Bitcoin-tijdperk, maar zoals we eerder hebben uitgelegd, konden we deze claims niet bevestigen.

Winsten zijn niet gegarandeerd, noch bewezen wanneer u de handel op dit platform.

Het is belangrijk om te weten dat de cryptocurrency-markt fluctueert en er altijd een risico is om kapitaal te verliezen.

Klantenondersteuning
Bitcoin Era klantenservice is bevredigend en beschikbaar via live chat of e-mail.

Hoeveel geld kan ik verdienen met Bitcoin Era?
Volgens Bitcoin Era profiteert het geautomatiseerde systeem van een uitstekende ratio van 90%, waardoor het mogelijk is om tot € 1.100 euro per dag te verdienen. We konden deze beweringen echter niet bevestigen.

We willen u er altijd aan herinneren dat winsten met Bitcoin Era niet gegarandeerd zijn.

Aan de andere kant moet u zich er ook van bewust zijn dat de inkomsten variëren afhankelijk van iemands ervaring, kennis en handelsparameters.

Bitcoin Era getuigenissen en beoordelingen

We hebben genoten van de vele gebruikersbeoordelingen die beschikbaar zijn op Bitcoin Era en hebben besloten ze met u te delen:

" Ik was een investeerder op Wall Street. En ik heb nog nooit zoiets gezien in tien jaar in dit bedrijf. Mijn collega's dachten allemaal dat ik gek was toen ik het bedrijf verliet om fulltime te investeren in Bitcoin Era-software. $ 38.459 in de winst later, al mijn collega's zijn nu beging me om te weten hoe ik het deed. "

Ernest I. Orem, UT

Twee weken geleden werd ik ontslagen. Ik had geen opties meer, ik dacht dat mijn leven voorbij was. Nu verdien ik meer dan $ 1.261,42 per dag. En voor het eerst in twee maanden, is mijn account niet overtrokken. Bedankt, Bitcoin Tijdperk! "

Jane K. Fort Worth, TX

Echter, u moet er rekening mee dat deze beoordelingen enigszins overdreven kan zijn en kan niet garanderen dat u enige winst te maken bij de handel met deze robot.

We hebben ook een aantal negatieve beoordelingen gevonden op online forums en vond zelfs een paar opmerkingen die beweren dat deze robot lijkt te zijn een scam.

Aan de andere kant hebben we ook beoordelingen gevonden van sommige beleggers die beweren een winst van € 50-100 te hebben gemaakt met behulp van deze app, wat realistischer lijkt dan de nummers op de Bitcoin Era-website.

Houd er rekening mee dat de voordelen kunnen variëren afhankelijk van de gebruiker en niet gegarandeerd of bewezen zijn.

Is Bitcoin Era op tv verschenen?

We hebben veel geruchten gehoord dat Bitcoin Era is verschenen in openbare media en tv-programma's. Daarom hebben we besloten om wat onderzoek te doen om te bepalen of deze waar of onwaar zijn.

Drakenhol

Gebaseerd op ons onderzoek, de geruchten dat Bitcoin Era wordt geassocieerd met de Dragon's Den show zijn vals. Inderdaad, een dergelijke vereniging is niet gevalideerd door de presentatoren of de oprichters van de show.

Bitcoin Tijdperk en beroemdheden

We weten dat samenwerken met beroemdheden een product of dienst verkoopt. Dit is de reden waarom veel geruchten Bitcoin Era hebben geassocieerd met vele beroemdheden, waaronder: Kate Winslett, Jim Davidson, Gordon Ramsey of Richard Branson.

Echter, deze geruchten zijn teruggeduwd door al deze persoonlijkheden, en geen van hen worden geassocieerd met Bitcoin Tijdperk. Echter, deze geruchten betekenen niet dat Bitcoin Era is een scam of dat de software niet werkt. Bitcoin Era is operationeel en actief.

Bitcoin Tijdperk: het vonnis!

Over het algemeen hebben we het sentiment online over Bitcoin Era zeer gemengd gevonden. Aan de ene kant, sommigen lijken te denken dat deze app is een scam, en aan de andere kant, we hebben geconstateerd dat de software is gebaseerd op gereguleerde makelaars en biedt een vrij veilig platform.

Zoals alle platforms, kan de ervaring variëren en vanwege de aard van crypto-handel is het onmogelijk om te voorspellen of de handel met een robot winst zal genereren of niet.

Dat gezegd hebbende, vinden we dat de winst geclaimd op de website zijn enigszins overdreven, en we raden u aan om uw eigen onderzoek te doen en make-up je eigen geest voordat u investeert.

Houd er altijd rekening mee dat handel met risico's gepaard gaat en dat de cryptocurrency-markt volatiel is. Investeer daarom het minimumbedrag, om te voorkomen dat je veel geld verliest.

 

Published on Crypto Currency

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post